Laminaatvloer

Een nieuwe vloer vraagt even wat aandacht wat betreft de voorbereiding. In het geval van een laminaatvloer is het van belang of de ondergrond wel geschikt genoeg is om de vloer te dragen. Bij de één volstaat het om alleen een dampwerende folie op foambasis aan te leggen. Op bijvoorbeeld een flat komt er wat meer bij kijken. Denk hierbij aan een geluiddempende ondervloer.

Heeft u een mooie vloer uitgezocht bij een bouwmarkt of andere winkel en weet u niet zeker wat de beste ondervloer voor u is, dan kan Bijdehand Klussen Service u helpen bij de juiste keuze.

Ook voor eventueel transport van winkel naar huis kunnen wij u helpen, zodat het laminaat de nodige tijd heeft om te acclimatiseren voor het eigenlijke leggen begint.

Wij leggen deze vloer graag voor u. Snel, vakkundig, voorzien van plinten en stofvrij en zorgen er meteen voor dat na oplevering de kamer direct ingericht kan worden.

Ook voor vervanging, reparatie of aanleg van nieuwe plavuizen vloeren in bijv. de badkamer, wc, keuken, kamer en hal kunt u bij ons terecht.

Interesse om dit werk door Bijdehand Klussen Service uit te laten voeren, wilt u een vrijblijvende offerte of wilt u nadere inlichtingen? Dan kunt u contact met ons opnemen middels dit contactformulier.